donderdag
20
dec 2018

Kerstwandeling

Toegevoegd door: School met de Bijbel

Het is weer zover. De kerstwandeling in Notter-Zuna.  Alle buurtbewoners en kinderen en ouders van de kinderen van school zijn van harte welkom om mee te wandelen.

Het is de bedoeling dat u zich opgeeft als u de route wilt gaan lopen. De route is: Van Kregtenweg, Notterveldsweg en Nieuwe Hoeksweg in Notter. Bij de locaties staan stoelen voor mensen die niet zo lang kunnen staan. We lopen ook een stuk door het bos dus kinderwagens en mensen die slecht ter been zijn raden wij af om niet mee te wandelen.

We starten vanaf 16.30 uur in groepen van ± 50 personen op verschillende tijdstippen. We gaan uit van 12 groepen en we delen de personen die zich het eerst hebben opgegeven als eerste in. We starten om de 15 minuten en de tocht duurt ongeveer anderhalf uur. We willen graag weten op hoeveel personen we kunnen rekenen en we willen dan ook graag dat u zich voor 7 december opgeeft. Als eerste krijgen de ouders van school, de buurtbewoners en medewerkers en hun familieleden van de School met de Bijbel de kans om zich op te geven. Na 7 december kunnen andere belangstellenden (bv. opa’s en oma’s), die niet in onze buurtschappen wonen, worden ingedeeld. Het zou jammer zijn, dat u dan misschien te laat bent. Want vol is ook echt vol! De inschrijving sluit op 12 december om 15.00 uur.

Alleen opgave op het volgende e-mailadres: kerstwandelingnz2018@hotmail.com

Als u zich per e-mail opgeeft, krijgt u in de week voor de kerstwandeling per e-mail meer informatie en de vertrektijden. Graag alle informatie die gevraagd wordt, doorgeven i.v.m. de planning. Indien u niet beschikt over e-mail kunt u zich telefonisch opgeven bij school: 0548-518988. Op maandag en dinsdag (3 en 4 december a.s.) kunt u tussen 13.30 uur en 15.00 uur bellen. U krijgt dan de verdere informatie en de vertrektijden per post.